feedburner

Welkom op de weblog van Lekorque. Hier vind je het interessantste nieuws en productinformatie over alles wat met streaming media te maken heeft.

Blader eens door het archief heen of geef je zoekwoorden op in de onderstaande zoekmachine.

Nieuwe Sonos ZonePlayer: S5

Labels:

Zojuist is er een gloednieuwe Sonos ZonePlayer geintroduceerd: De Sonos S5!


Voor hen die het niet kennen: Sonos staat bekend om zijn esthetisch vormgegeven en kwalitatieve multi-room digitale audiospelers (ZonePlayers), gecombineerd met eenvoudig te gebruiken full-color remotes. Een ZonePlayer speelt dus alleen audio af, maar doorgaans zeer betrouwbaar en met goede geluidskwaliteit.

Voor het eerst is een ZonePlayer uitgerust met luidsprekers. De S5 is voorzien van 5 ingebouwde speakers voor een zogenaamd "kamervullend geluid". Zoals we gewend zijn kan deze ZonePlayer met een iPod touch of iPhone bediend worden middels de gratis applicatie die je van de iStore kunt downloaden.

Sonos legt de nadruk op de geluidseigenschappen van deze player:
Een kamervullend, oorstrelend geluid...met 5 speakers aangedreven door 5 digitale versterkers.
 De specificaties zijn dan ook toegespitst op deze eigenschappen:


Versterker: Vijf D-klasse digitale versterkers
Speakers: Luidsprekersysteem met vijf drivers: twee tweeters, twee drivers voor middentonen (3 inch) en een woofer (3,5 inch). Voor elke driver van het product is er een afzonderlijke versterker.
Hoofdtelefoon: Automatisch detecterende aansluiting voor hoofdtelefoon (3,5 mm). De geïntegreerde luidsprekers van de S5 worden uitgeschakeld wanneer een hoofdtelefoon wordt aangesloten.
Audio-ingang: Automatisch detecterende audio-ingang (3,5 mm)
Deze zoneplayer is standalone te gebruiken of in combinatie met meerdere S5's en alle overige zoneplayers. Ook aan de lijst met ondersteunde muziekservices is geknutseld. volgens de site ondersteunt Sonos nu:
Deezer, Last.fm, Napster®, Pandora®, Rhapsody®, SIRIUS® Internetradio en elke service die DRM-vrije tracks aanbiedt voor downloaden.
De officiële releasedatum in Europa is 10 november 2009. Maar als je niet kunt wachten, plaats dan hier je pre-order bij de Britse firma Multi-RoomSystems!

Ook de Nederlandse webshop WifiMedia.eu biedt nu de mogelijkheid aan om vooraf te bestellen. Er zullen er spoedig meer volgen.

Verwachte prijs: 399,- euro.
(Afbeeldingen zijn afkomstig van http://www.sonos.com)0 reacties:

Een reactie posten