feedburner

Welkom op de weblog van Lekorque. Hier vind je het interessantste nieuws en productinformatie over alles wat met streaming media te maken heeft.

Blader eens door het archief heen of geef je zoekwoorden op in de onderstaande zoekmachine.

Tweakers.net meldt: Qnap demonstreert NMP 1000-multimediaspeler

Labels:


Nas-fabrikant Qnap heeft op de Cebit zijn NMP 1000 voorgesteld. Het apparaat is de eerste van een nieuwe reeks netwerk-mediaspelers van de het bedrijf. De NMP 1000 biedt onder andere weergave van 1080p-video via hdmi 1.3.

De NMP 1000 is een klein glanzend kastje van 204x176,4x62mm met een eenvoudig display, een gewicht van 700g en een netwerkaansluiting. Aan de zijkant is een sleuf voor een 3,5"-sata-schijf gemonteerd en de opslagcapaciteit kan worden uitgebreid via twee usb 2.0-interfaces. Er zijn nog een derde usb 2.0-aansluiting en een esata-slot aanwezig, maar deze dienen voor aansluiting op de pc, waarna de NMP als opslagapparaat dienst kan doen. Verder kan beeld worden weergegeven via hdmi 1.3-, composiet, s-video- en component-uitgangen, terwijl het geluidssignaal via de analoge tulpjes of via optische of coaxiale s/pdif wordt uitgeleverd. Lees hier het volledige bericht.



0 reacties:

Een reactie posten