feedburner

Welkom op de weblog van Lekorque. Hier vind je het interessantste nieuws en productinformatie over alles wat met streaming media te maken heeft.

Blader eens door het archief heen of geef je zoekwoorden op in de onderstaande zoekmachine.

Lekorque's Koopje: SqueezeBox Receiver

Labels:

Hier de eerste in hopelijk een lange reeks van Lekorque's Koopjes!
Deze aanbieding vond ik op bobshop.nl en lijkt voorlopig veruit de goedkoopste.
Een SqueezeBox Receiver voor €103,-. De adviesprijs is €129,-

Commerciƫle specificatie van de maker:

Controle
Onbeperkte toegang tot digitale muziek: Speel nummers af uit je persoonlijke collectie, stem af op een van de duizenden internetradiostations of maak een verbinding met onlineservices zoals Deezer.*

Prestaties
Ongeƫvenaarde geluidskwaliteit: 24-bits hifi-DAC, geavanceerde audioweergavetechnologie en digitale uitgangen leveren kristalhelder geluid van cd-kwaliteit.

Gemak
Gemakkelijke installatie en gebruiksvriendelijk: Luister binnen een paar minuten naar je favoriete nummers. Sluit de Squeezebox Receiver aan en selecteer 'Squeezebox instellen' in de Squeezebox-controller. De software doet dan de rest: je nieuwe kamer wordt automatisch ingesteld.
Overal muziek: Geniet overal in huis van je favoriete nummers. Verbind de Squeezebox Receiver met een stereostyeem of actieve speakers. Je kunt zelfs meer Squeezebox-spelers toevoegen en voor elke kamer een andere soundtrack maken.
Computer niet nodig: Gebruik SqueezeNetwork™, onze gratis internetservice, en stem af op een van de duizenden internetradiostations en onlinemuziekservices. Voeg een 'music locker' van MP3tunes toe en luister naar je persoonlijke muziekcollectie – zonder je computer aan te zetten

Klik op de afbeelding voor meer details over deze aanbieding.



1 reacties:
gravatar
Rob zei
24 september 2009 om 14:11  

Schijnbaar is dit artikel niet te leveren door Bobshop. Er staat een wachttijd van minstens 12 dagen op, dus deze Lekorque's Koopje verdwijnt spoedig.

Groet,
~Rob (Lekorque)

Een reactie posten